Тендерні закупівлі

Технічна специфікація

ДК 021:2015 - 55520000-1 Кейтерингові послуги (Послуги з організації гарячого харчування учнів).

У складі тендерної пропозиції Учасник повинен надати:

1. Копії документів, які свідчать про якість продукції харчової промисловості, а саме: висновок санітарно - епідеміологічної експертизи, посвідчень про якість, сертифікатів відповідності, або гарантійний лист, що Учасник буде організовувати харчування з якісної харчової продукції, згідно діючого законодавства України.

2. Довідку в довільній формі про те, що технічні, якісні характеристики предмета закупівлі відповідають встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам (державним стандартам, технічним умовам тощо), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

3. Копію документа, що підтверджує державну реєстрацію потужностей оператора ринку та присвоєний особистий реєстраційний номер.

Вимоги до якісних характеристик:

Учасник-переможець, який буде надавати послуги з харчування зобов'язаний забезпечити учнів безпечною, якісною, повноцінною та корисною їжею та продуктами харчування, які закуповує самостійно, відповідно до норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 року N 1591, Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства освіти і науки України від 01 червня 2005 року N 242/329, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 15 червня 2005 року за N 661/10941, Постановою Кабінету Міністрів України № 856 від 19.06.2002 р., Постановою Кабінету Міністрів України № 116 від 02.02.2011 р.

Готові страви повинні бути належної якості та відповідати встановленим Державним санітарним правилам і нормам.

Учасник-переможець повинен чітко дотримуватись Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров'я України від 25.09.2020 року № 2205 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 10 листопада 2020 року за № 1111/35394).

Харчові продукти, що поступають на харчоблок, повинні відповідати вимогам нормативно-технічної документації і супроводжуватися документами, що встановлюють їх якість.

Не допускається приймати харчові продукти без супроводжувальних документів, з минулим строком зберігання, з ознаками псування. У супроводжувальних документах про якість продуктів, які особливо швидко псуються, повинні бути вказанідата випуску продукту, а також і дата його кінцевого строку зберігання. Супроводжувальні документи (товарно-транспортна накладна, якісне посвідчення, сертифікат) необхідно зберігати до кінця реалізації продукту.

Учасник повинен забезпечити збереження обладнання (якщо таке буде надано Учаснику), яке належить навчальним закладам та в разі необхідності здійснювати його ремонт за власні кошти.

Персонал Учасника, який займається постачанням продуктів, приготуванням та роздачею їжі, повинен мати санітарний допуск до роботи.

Послуга з організації гарячого харчування надається в приміщенні їдальні навчального закладу. Врахувати, що організація харчування здійснюється безпосередньо в приміщенні навчального закладу, підвіз готових страв і їх розігрівання не дозволяється.

Відповідно до рішення 3 сесії VІІІ демократичного скликання Івано-Франківської міської ради встановлено з січня 2021року вартість гарячого харчування (сніданок) для учнів, які навчаються у 1-11 класах закладів загальної середньої освіти денної форми навчання Івано-Франківської міської ради, за кошти бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади , в розмірі 20,00 гривень з числа:

- дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування;

- дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в спеціальних та інклюзивних класах;

- дітей із інвалідністю;

- дітей працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов'язків, учасників бойових дій у зоні антитерористичної операції та операції об'єднаних сил, які загинули/зникли безвісти, потрапили в полон чи отримали інвалідність або померли під час виконання службових обов'язків, учасників бойових дій ( на підставі посвідчення встановленого зразка для учасників бойових дій);

- дітей, з числа внутрішньо переміщених осіб чи дітей, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів;

- дітей, які перебувають у сім'ї патронатного вихователя;

- дітей, яким згідно із Законом України «Про статус та соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» гарантується пільгове харчування;

- дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям»;

- дітей з багатодітних сімей;

- учнів 1-4 класів із матеріально неспроможних сімей відповідно до заяви батьків, або осіб, які їх замінюють, на ім'я керівника закладу загальної середньої освіти Івано-Франківської міської ради, відповідного подання керівника закладу загальної середньої освіти, наказу Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

Відповідно до рішення 3 сесії VІІІ демократичного скликання Івано-Франківської міської ради встановлено з січня 2021року вартість гарячого харчування (обід) для учнів, які навчаються у 1-11 класах закладів загальної середньої освіти денної форми навчання Івано-Франківської міської ради, за кошти бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади , в розмірі 25,00 гривень з числа:

- дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування;

- дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в спеціальних та інклюзивних класах;

- дітей із інвалідністю;

- дітей працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов'язків, учасників бойових дій у зоні антитерористичної операції та операції об'єднаних сил, які загинули/зникли безвісти, потрапили в полон чи отримали інвалідність або померли під час виконання службових обов'язків, учасників бойових дій ( на підставі посвідчення встановленого зразка для учасників бойових дій);

- дітей, з числа внутрішньо переміщених осіб чи дітей, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів;

- дітей, які перебувають у сім'ї патронатного вихователя;

- дітей, яким згідно із Законом України «Про статус та соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» гарантується пільгове харчування;

- вихованців груп продовженого (за рішенням педагогічної ради).

Технічна специфікація - примірне десятиденне меню з найменуванням готових страв для учнів пільгових категорій, що відвідують ліцей, відповідно до норм харчування у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України № 1591 від 22.11.2004.

© 2019 Ліцей №15, вул.Незалежності, 207, м.Івано-Франківськ
Створено за допомогою Webnode Файли cookie
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати